Homepage Nagelstudio Sneek Antinagelbijtarrangement

Antinagelbijtarrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een probleem waar moeilijk van af is te komen, maar met het antinagelbijtarrangement kunt u het probleem de baas worden. Het arrangement bestaat uit zeven behandelingen. Gedurende deze periode zal ik u intensief begeleiden om van het nagelbijten af te komen.

Eerste behandeling
Bij uw eerste bezoek wordt er een complete set nagels gezet. De lengte van de nagels zal in het begin kort gehouden worden. Een nagelbijter is gewend om alles met de vingertoppen te doen en zal dus moeten wennen aan het feit dat er weer nagels zijn. Wanneer de nagels te lang zijn, zullen ze sneller breken of beschadigen doordat de nagels overal tegenaan stoten.

Tweede behandeling (na één week)
Na een week komt u terug voor een controle. Uw nagels worden weer kort gevijld en eventueel gerepareerd. Tevens krijgt u een standaard manicure.

Derde behandeling (na twee weken)
Ongeveer twee weken na uw eerste bezoek komt u terug voor een nabehandeling.  

Vierde behandeling (na drie weken)
Opnieuw controle met manicure.

Vijfde behandeling (na vier weken)
Nabehandeling.

Zesde behandeling (na vijf weken)
Weer controle, met manicure.

Zevende behandeling (na zeven weken)
Nabehandeling. 

Voor het arrangement betaalt u € 195,00. Dit bedrag mag u in drie termijnen voldoen. Het eerste termijn van € 100,00 betaalt u bij de eerste behandeling. Bij uw derde behandeling betaalt u het tweede termijn van € 50,00. Het restantbedrag van € 45,00 betaalt u bij de zesde behandeling.