Homepage Nagelopleiding Sneek Acryl Basic

Acryl Basic

Wist je dat de acryltechniek de oudste en bekendste techniek is voor nagelverlenging. De nagel wordt gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof. 

De Magnetic Nail Academy werkt met Prestige. Prestige is de top in kunstnageltechnologie. Het geeft geen kristallisatie, hecht perfect en is voor iedere klant geschikt. Daarnaast is het heel gebruiksvriendelijk en geeft het geen luchtbelletjes in het product. Juist voor beginners is Prestige ideaal, omdat deze pas uithardt als de acryl niet meer bewerkt wordt, met andere woorden: pas als de nagel klaar is. Dit heeft als voordeel dat je meer tijd hebt om de nagel te modelleren en te perfectioneren. 

In deze module ga je aan de slag met onder meer het aanbrengen en modelleren van kunstnagels met acryl en sjablonen. Ook het bijwerken van de uitgroei van de kunstnagels met acryl en het verstevigen is ook onderdeel van deze module. Ook bij acryl geldt dat wanneer de overlay op de juiste manier is aangebracht, een versteviging van de natuurlijke nagel zelfs sterker is dan kunstnagels met tips of sjablonen. Bovendien is bij een overlay minder goed te zien dat de klant ‘kunstnagels’ draagt. Zo zullen de nagels uit zichzelf op de gewenste lengte groeien.

Overige informatie

Level: Allround / beginner
Duur: 4 dagen
Kosten: € 496,09 (incl. materialen)

Benodigdheden:

  • Lespakket Acryl Basic 
  • Nail Trainer
  • Lesmodule